Mediumskap …

I helgen.., på http://www.jegserdegakademiet.no . Æ lærte nåkka vældi vekti som man sir altfør ofte men kanskje ikkje e så flenk å jøre.., tru på sæ sjøl å d man får inn. Fornemme brutale ting på kroppen, energia, som du kan føle på, tenk d å føle d på sin egen kropp. Intuisjon, klarsyn mediumskap… å få være en kilde/link.

Man e i utvikling konstant, å skjønne mer å mer min utforskhet, vil lære litt om alt på engang. Å oppdager at æ nu om dagen tiltrekker mæ persona me historier, kanskje d åsså før at æ kan hjelpe å for at æ skal vokse å lære ennu meir..

det e så spennanes å få lov til å følge drømmen sin til å kunne være nyssjærri å dele me di andre i jeg ser deg gjenget. Vi har alle å lære av hverandre. Ulike historier me sin egen personlige baggasje blir satt sammen til et sted der vi kan dele, åpne oss å få kjærlighet trygghet å varme. Du blir møtt med en forståelse som er fantastisk🙏 vi alle er i utvikling vi alle skal lære hverandre , teaching and learning💞 vi blir det vi er ment til å være, vi alle må ha tålmodighet å tillit til prossessen i seg sjøl🌈 Tillit, d e et kraftfult ord.

Tankene strømmer på…kæm e æ ,Sånn helt egentli? Kor skal jeg? Hva er meninga å ka ska æ hær på jorda? Mange spørsmål raser igjennom hodet… sett på toget å bare observere.

Stillheten.

Lande skikkelig i mæ sjøl me goe verktøy fra http://www.jegserdegakademiet.no.

Kjenne på takknemligheta over å få være dær få oppleve å lære! D e så inspireranes å så motiverende så lærerikt. Kjenne du tiltrekning til det åndelige til det spirituelle til den enorme kraften? Kraften i dæ sjøl.. så e jeg ser deg akademiet nokka æ verkeli anbefale. Få være den beste versjon av dæ sjøl💞🦄

Klem

May liss💫🌈

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s