Æ har i mange år vært flenk t å tænke negativt, å d har ikkje ført så mye godt me sæ.. d vi send ut får vi tbake. Å d e faktisk sant.. en negativ tanke, å ennu mer negativt, blir som en ond sirkel. Ja d e ikkje lætt å snu d negative t no positivt, men man kan bynne i d små, Baby steps!

Æ e en som trur at alt e muli, d bare handle om å ikkje je opp. Men vi menneska har en tendens t å hænge oss altførr mye opp i d negative å æ syns d negative  e rein gift før oss. Før vi kan bruke negativiteten å snu den om t muliheta, men d kræve hardt hardt arbeid av oss sjøl, å d e ikke en dag så e d jort. D e en prosess.

Engang kan forandre et helt liv. Førr ves du bruka negativiteten å snur den om t no positivt så har vi laga nye muligheta, å kæm vil ikkje være mer positiv å tiltrekke meir positivt inni live? Før d handla om å manifistere å visaluisere å faktisk ha TRUA. Føl d, lev som om du e i d, le mer. ikkje la negativitene ete dæ opp. Start idag me småe endringe, å jobb m d vær dag.

Førr når negativiteten eller onde følelsa kjæm, må du finne roen på din måte, å prøve å snu den over t nokka positivt, e sykt mye læring å d e gøy! å mange vil nok si at d e lættere sagt en jort, men prøv å start i d små. Kan æ, kan du!

Du må jør alt du kan, stå på, før jør du d så får du nye muliheta å live blir mer positivt.

Smil mer, flir mer, dans mer ❤

 

IMG_0105

Klem May-Liss ❤

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: